Laatste Nieuws

4 april

1e Rijschool Marco Populaire van het seizoen !!

1e Rijschool Marco Populaire van het seizoen !!

De weergoden waren ons weer gunstig gezind afgelopen dinsdag bij de 1e Populaire van het seizoen 2019 ! Voor de start werd Wsv Emmen lid Sander Hummel gehuldigd voor het behalen van zijn gouden en zilveren medaille tijdens de Special Olympics.

Maar toen gingen de renners en rensters ook echt van start voor de trainingsrit en werd er weer gestreden voor de Drentse Dreuge worsten en de punten voor de leiderstruien. Hieronder leest u in het verslag van Fred hoe het precies afliep ! En natuurlijk kunt u de foto's van Fred bekijken !!

Dank je wel Fred voor jouwbijdrage ! 

Lees verder

27 maart

Geslaagd trainingskamp !!

Geslaagd trainingskamp  !!

Afgelopen weekend vertrokken de amateurs, junioren en nieuwelingen naar de mooie omgeving van Tecklenburg en Bad Iburg voor een gezamenlijk trainingskamp. Het werd een geslaagd weekend!!

Hieronder leest u het verslag van begeleider/trainer Harry en vindt u de fotolink. 

Lees verder

25 maart

Nieuwe sponsor voor de Populaires 2019 !

Nieuwe sponsor voor de Populaires 2019 !

Het bestuur van Wsv Emmen is erg blij mee te kunnen delen dat er een nieuwe sponsor is voor de Populaires die op DINSDAG 2 APRIL A.S. weer gaan beginnen. 

Marco Tuinenburg van Rijschool MARCO en tevens lid van Wsv Emmen, heeft zich bereid verklaard zijn naam te verbinden aan de Populaires in 2019! Heel erg bedankt voor deze ondersteuning Marco. 

Lees verder

23 maart

Sportlandgoed Zwartemeer premiesprint bij de 40e Kleine Hein.

Sportlandgoed Zwartemeer premiesprint bij de 40e Kleine Hein.

Nog een kleine maand voordat de 40e Omloop door het land van Kleine Hein van start gaat. Ivm de jubileumeditie hebben we in de eerste ronde de Sportlandgoed Zwartemeer premiesprint toegevoegd. De winnaar krijgt €25,00 prijzengeld. Alle informatie staat nu in onze technische gids, zie deze link.

Iedereen succes met de voorbereiding en tot 20 april.

Lees verder

11 maart

Verslag en foto's van trainingsrit van 9 maart jl.

Verslag en foto's van trainingsrit van 9 maart jl.

Afgelopen zaterdag alweer de laatste Wsv Emmen voorjaarstrainingsrit op de zaterdagmiddag als voorbereiding op het wegseizoen. We zijn heel blij dat we dit jaar veel renners en rensters mochten begroeten. Dank allemaal voor jullie deelname.

Vanaf dinsdag 2 april kunnen jullie weer wekelijks meedoen aan de traditionele Populaires.

Ook blij dat onze clubfotograaf Fred Haikens er weer was en meteen ook weer een mooi verslag van het verloop van de trainingsrit maakte. Dank Fred.

Lees verder

3 maart

Cor van Leeuwen wint trainingsrit Meerdijk.

Cor van Leeuwen wint trainingsrit Meerdijk.

De weergoden zaten de renners opnieuw mee op de Meerdijk afgelopen zaterdagmiddag. Toen kwamen er een kleine 70 renners en rensters aan de start van alweer de 3e voorjaars trainingsrit van dit seizoen. 

Uiteindelijk won Cor van Leeuwen de sprint van de kopgroep van 5 renners. 

Astrid maakte er voor u een fotoverslag van. Bedankt Astrid !!

Lees verder

28 februari

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Wsv Emmen.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Wsv Emmen.

Graag nodigen wij hierbij al onze leden uit voor de jaarlijks Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op:  WOENSDAG 20 MAART a.s. om 19.30 uur in onze kantine op de Meerdijk.

Noteer het vast in uw agenda en graag tot dan  !! 

Lees verder

24 februari

Foto's trainingsrit Meerdijk 23-2-2019

Foto's trainingsrit Meerdijk 23-2-2019

Geweldig mooie opkomst tijdens de 2e trainingsrit op de Meerdijk, afgelopen zaterdag. We hadden er dan ook heerlijk weer bij ! Veel renners van diverse verenigingen deden mee, waaronder ook ons oud-lid Justin Timmermans, nu rijdend voor Roompot-Charles cycling Team. Hij won bij de Elite, echter overall-winnaar en winnaar bij de Amateurs werd Wsv'er Jesse Dijkstra !! Voor verdere uitslagen zie de link.

Helaas deze week geen wedstrijd verslag en foto's van Fred, wegens ziekte moest hij verstek laten gaan.Van harte beterschap, Fred !! Gelukkig maakte Astrid dit keer de foto's. Ook kregen we een foto link van Jesper Oost.  Bedankt  voor jullie bijdrage !!! 

Lees verder

23 februari

Nieuws over de omloop door het land van Kleine Hein.

Nieuws over de omloop door het land van Kleine Hein.

De commissie Kleine Hein is vanaf september al bezig met de voorbereidingen voor de omloop door het land van Kleine Hein op 20 april as.

We willen alvast onze mister Emmen voorstellen die de huldigingen gaat doen., zie link.

De winnaarsshirt is ook weer ontworpen en wordt nu aangeboden door Kalas sportwear zie link

Het reglement is weer vastgesteld en is te vinden onder deze link.

De technische gids is in de maak en deze wordt zsm aangeboden op de site.

Wij gaan verder met de voorbereidingen en zien jullie inschrijving graag tegemoet.

 

 

Lees verder

18 februari

Verslag + foto's Scholten-Cycling trainingsomloop.

Verslag + foto's Scholten-Cycling trainingsomloop.

Als organisatie van een wielerwedstrijd maak je soms wat mee . . . afgelopen zaterdag bij de Scholten-Cycling trainingsomloop in Sleen moesten de vrijwilligers eerst zorgen dat het parcours weer goed toegankelijk werd. Dit omdat er een gestolen uitgebrande auto op het parcours stond. Dat maak je niet alle dagen mee. Dank aan de organisatie en vrijwilligers!!

Daarna konden de trainingswedstrijden beginnen !! Voor Wsv Emmen met een mooie overwinning voor Sanne bij de junioren-dames en een mooie 3e plaats voor Bennie bij de amateurs. Onze clubfotograaf Fred was er ook bij en maakte een mooi verslag en een heleboel foto's.Bedankt Fred.

Veel kijk- en leesplezier allemaal !!

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso