Laatste Nieuws

22 mei

Verslag en foto's Populaires 21 mei 2019.

Verslag en foto's Populaires 21 mei 2019.

Gisteren werd alweer de 7e Rijschool-Marco-Populaire van dit seizoen verreden waarbij Arjan van Putten de winst naar zich toe trok. Het blijft een spannende strijd om de leiderstrui met momenteel maar 2 puntjes verschil tussen de nummer 1 en 2 !! 

U leest er meer over in de bijdrage van clubfotograaf Fred, die ook weer een mooie fotoreportage maakte !! Bedankt Fred.

Lees verder

16 mei

Foto's en uitslagen populaire 14 mei jl.

Foto's en uitslagen populaire 14 mei jl.

Mooie weersomstandigheden tijdens de Rijschool-Marco-Populaire van afgelopen dinsdag op de Meerdijk. Bij de strijd om de leiderstrui blijft het spannend. We hebben weer een nieuwe leider in het puntenklassement !!!!

U leest het hier in het verslag van clubfotograaf Fred, mét daarbij zijn mooie foto's ! Bedankt Fred voor jouw bijdrage.  

Lees verder

14 mei

PWZ Zuidenveldtour 2019!

PWZ Zuidenveldtour 2019!

Afgelopen zaterdag werd voor de 28e keer de UCI Klassieker de Zuidenveldtour verreden, georganiseerd door onze sponsor PWZ.  Een klassieker die voert door het gebied dat vele van onze renners- en rensters ook kennen als hun trainingsgebied.

Clubfotograaf Fred Haikens was er de hele dag bij en legde één en ander vast !! Lees zijn verslag en bekijk de foto's hieronder.

Super bedankt Fred voor jouw bijdrage.

Lees verder

12 mei

Tijdrit Odoornerveen, verslag en foto's

Tijdrit Odoornerveen, verslag en foto's

Donderdag 9 mei jl. werd in Odoornerveen weer een tijdrit verreden, georganiseerd door de Meteoor. Dit in het kader van de KNWU tijdrit-competitie. Clubfotograaf Fred legde een en ander vast in woord en beeld !! Bedankt Fred.

Lees verder

8 mei

Foto's en verslag Populaire 7 mei jl.

Foto's en verslag Populaire 7 mei jl.

De weergoden waren ons gisteren nog goed gezind en zo stond er weer een mooie groep renners- en rensters aan de start van de 5e Autorijschool Marco Populaire van dit seizoen.

Gelukkig was Fred ook weer aanwezig voor de foto's en om een mooi wedstrijdverslag te maken voor ons. Bedankt Fred !!!!!

Lees verder

6 mei

Nieuwe sponsor WEBBA !!

Nieuwe sponsor WEBBA !!

Mooi nieuws: afgelopen week was voorzitter Jan Kalter op bezoek bij onze nieuwe sponsor Webba - Online Vooruit in Emmen. Samen met Edwin Gels van Webba ondertekende hij de sponsorovereenkomst. Webba - Online Vooruit gaat ons op het gebied van onze website volledig ondersteunen. We zijn hier super blij mee !!!!

Voor meer informatie m.b.t. Webba, kijk hier: https://www.webba.nl

Lees verder

3 mei

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW 

WSV Emmen organiseert op zondag 30 juni in samenwerking met Staatsbosbeheer en KNWU Noord de 6e wedstrijd in de serie van de Cyclon MTB Zomercup. 

De organisatie heeft een uitdagend parcours uitgezet in de mooie bossen van de Emmerdennen bestaande uit veel single tracks, korte klimmetjes en afdalingen, boomwortels en korte zandstroken. Binnenkort meer info over het parcours. Adres:Oude Roswinkelerweg 112, 7814 RT Emmen.

Zorg ervoor dat je erbij bent! 

Deelname is mogelijk voor zowel jeugd als volwassenen met KNWU basislidmaatschap of NTFU. Als je niet in het bezit bent van een licentie dan is het ook mogelijk om een daglicentie af te sluiten.

Alle info, zoals starttijden ed. kun je via de volgende link terug vinden:  https://www.knwunoord.nl/reglement-zomecup2

Lees verder

1 mei

Foto's + verslag Autorijschool Marco Populaire 30 april.

Foto's + verslag Autorijschool Marco Populaire 30 april.

Dinsdagavond werd er weer een trainingsrit verreden op de Meerdijk. Clubfotograaf Fred was erbij en maakte een verslag van de wedstrijd met daarbij een mooie fotoreportage !!

Bedankt Fred voor je bijdrage.  

Lees verder

26 april

In Memoriam SAKE MEIJER (12 september 1933 - 22 april 2019)

Sake Meijer heeft veel betekend voor de WSV Emmen. Fred Haikens heeft een mooi verslag gemaakt over de betekenis van Sake Meijer voor het wielrennen.

Lees verder

25 april

Eierrace 2019: foto's en verslag

Eierrace 2019: foto's en verslag

Het was een druk weekend op de wielerbaan van de Meerdijk. Zaterdag de 40e Kleine Hein. Tweede Paasdag de traditionele Eierrace voor masters en jeugd. Fred heeft een verslag gemaakt van de wedstrijd van de masters met natuurlijk ook foto's. De jeugdwedstrijd is vastgelegd met een mooi fotoverslag door Fred en Anniek.

Het fotoverslag van de nieuwelingen bij de Kleine Hein was niet compleet. Hierbij ook de link met het complete fotoverslag van de nieuwelingen tijdens de Kleine Hein. Zie bij de foto links aan de linkerzijde bij lees verder. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso