Laatste Nieuws

7 juni

Verslag en foto's Populaire 4 juni jl.

Verslag en foto's Populaire 4 juni jl.

Op dindag 4 juni jl.  werd weer een "Rijschool-Marco-Populaire" verreden op onze wielerbaan. Dit keer gewonnen door René Boerhof. Hoe dat tot stand kwam leest u in onderstaand verslag, geschreven door clubfotograaf Fred waarbij hij natuurlijk ook voor de fotoreportage zorgde !!

Dank je wel Fred ! 

Lees verder

6 juni

Super geslaagde 30e Wsv Emmen JEUGDMEERDAAGSE !!

Super geslaagde 30e Wsv Emmen JEUGDMEERDAAGSE !!

Precies één week geleden begon op de Meerdijk de zo succesvol verlopen Wsv Emmen Wildlands Jeugdmeerdaagse. Op de social media van de Jeugdmeerdaagse zelf kon u alle verrichtigen al volgen maar toch willen wij u ook op deze website niet de prachtige fotoreportages van clubfotograaf Fred onthouden !!!  Heel erg dank daarvoor Fred.

Verder een super groot compliment aan alle vrijwilligers die deze 3 dagen zo volop in actie zijn geweest om alles te doen slagen. Afgaande op alle geweldige reacties van deelnemers/ouders na afloop is dat zeker gelukt. Gefeliciteerd allemaal met deze pracht prestatie !!!  

Hier volgen de fotolinks:

Donderdag: Diphoorn:  https://photos.app.goo.gl/gNh4hKyoxEQGWbn86 

Vrijdag: Klassiekers: https://photos.app.goo.gl/cq1LaUrNQVCUdi8A7

Zaterdag: tijdrit cat. 1t/m4 + huldiging: https://photos.app.goo.gl/jfid1XKRnDDTj2bP6

Zaterdag: criteriums + huldiging: https://photos.app.goo.gl/dqtNWD64wsCyJH8m8

Heel veel kijkplezier !!!

Lees verder

4 juni

GRINTA in- en op de baan !!!

GRINTA in- en op de baan !!!

Tijdens de Wsv Emmen Wildlands Jeugmeerdaagse van afgelopen week, waren vrijdag 31 mei maar liefst 45 leden van Grinta Business Cycling te gast op de wielerbaan van onze vereniging WSV Emmen. Deelnemers aan het Grinta netwerk hebben een passie voor fietsen en zakendoen. (Zie ook https://grintabusinesscycling.nl/ )


Nadat jeugdcategorie 7 was gefinisht op het wielerparcours, vertrok de Grinta groep om tien over twee onder begeleiding van een 4-tal motoren voor hun toertocht. Halverwege de rit was een pauze ingelast bij het bedrijf Kieft All Office. Directeur Bas Hansler, amateur bij WSV Emmen en tevens Grinta deelnemer, gaf daar een rondleiding door zijn moderne bedrijf aan de deelnemers van de toertocht.

Na aankomst op sportpark Meerdijk omstreeks kwart voor 5 werd er nog een finale van 4 ronden op onze wielerbaan de Meerdijk verreden. De laatste ronde werd door de speaker met de bel ingeluid en en met veel krachtsvertoon werd er nog een heuse sprint uitgeperst. Het enthousiasme was zo groot dat zelfs veel fietsers, die op een paar seconden achterstand binnenkwamen, ook met de handen omhoog over de streep kwamen. Na afloop is het met een buffet en een drankje in- en om de kantine van WSV Emmen nog lang gezellig geweest.

Dit alles is vastgelegd door clubfotograaf Fred Haikens. Bekijk zijn mooie reportage !!
  

Lees verder

3 juni

Winst voor de Haan en Steverink in Diphoorn.

Winst voor de Haan en Steverink in Diphoorn.

Voorafgaand aan de jeugdwedstrijden in het kader van de Wsv Emmen Wildlands Jeugdmeerdaagse, werden er 's morgens in Diphoorn nog 2 wedstrijden verreden. 

Bij de Sportklasse/Masters 40+ werd Paul de Haan winnaar en bij de Amateurs Dennis Steverink. Mooi dat clubfotograaf Fred er weer voor u bij was !!! Daarom hieronder het wedstrijdverslag en de foto's. Bedankt Fred.   

Lees verder

30 mei

Populaire 28 mei jl.: foto's en verslag

Populaire 28 mei jl.: foto's en verslag

Een drukke week voor clubfotograaf Fred Haikens !! Dinsdag nog aanwezig bij de 8e "Rijschool-Marco-Populaire" van dit seizoen, waarbij Arjen van Putten zijn 2e overwinning op rij behaalde. En vanaf donderdag 30 mei is hij 3 dagen lang aanwezig bij de Wildlands Jeugdmeerdaagse van Wsv Emmen.

Maar nu kunt u eerst genieten van onderstaand verslag en foto's van de Populaire van afgelopen dinsdag. 

Bedankt Fred voor jouw bijdrages!!!!! 

Lees verder

27 mei

Parcours Cyclon MTB zomercup is bekend !!!

Parcours Cyclon MTB zomercup is bekend !!!

Het parcours voor de Cyclon MTB Zomercup is bekend! Locatie is op en rondom het Haantjebak in de Emmerdennen. Het parcours zal bestaan uit veel single tracks, bospaden en enkele explosieve klimmetjes en afdalingen.

MTB zomercup plattegrond/Uitgebreide plattegrond (002).png

Het parcours voor categorie 1 t/m 5 is 1.700 meter lang, voor categorie 6 en 7 totaal 2.300 meter en de nieuwelingen en ouder krijgen een parcours van 3.700 meter voor hun kiezen!

Parkeren is bij voetbalclub Drenthina, Oude Roswinkelerweg 112 Emmen. Middels bordjes worden deelnemers en bezoekers via het bos naar het parcours en inschrijving verwezen.
 

Lees verder

24 mei

Wildlife Jeugd Meerdaagse; 30 mei, 1 en 2 juni !!

Wildlife Jeugd Meerdaagse; 30 mei, 1 en 2 juni !!

We tellen af ...  aanstaande donderdag Hemelvaartsdag 30 mei a.s. begint de Wildlife Jeugdmeerdaagse ! Een super 3-daags wielerevenement waarin alle aspecten van het wegwielrennen voorkomen; zo hebben we een tijdrit, klassieker, criterium en een heuse Drentse kasseien proloog. En heel bijzonder: deze Jeugd Meerdaagse wordt voor de 30e keer georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang !!

We nodigen u natuurlijk van harte uit om alle renners en rensters aan te moedigen. Klik op onderstaande link om alle te weten te komen over het programma, het parcours etc. :

https://www.jeugdmeerdaagseemmen.nl/

Lees verder

22 mei

Verslag en foto's Populaires 21 mei 2019.

Verslag en foto's Populaires 21 mei 2019.

Gisteren werd alweer de 7e Rijschool-Marco-Populaire van dit seizoen verreden waarbij Arjan van Putten de winst naar zich toe trok. Het blijft een spannende strijd om de leiderstrui met momenteel maar 2 puntjes verschil tussen de nummer 1 en 2 !! 

U leest er meer over in de bijdrage van clubfotograaf Fred, die ook weer een mooie fotoreportage maakte !! Bedankt Fred.

Lees verder

16 mei

Foto's en uitslagen populaire 14 mei jl.

Foto's en uitslagen populaire 14 mei jl.

Mooie weersomstandigheden tijdens de Rijschool-Marco-Populaire van afgelopen dinsdag op de Meerdijk. Bij de strijd om de leiderstrui blijft het spannend. We hebben weer een nieuwe leider in het puntenklassement !!!!

U leest het hier in het verslag van clubfotograaf Fred, mét daarbij zijn mooie foto's ! Bedankt Fred voor jouw bijdrage.  

Lees verder

14 mei

PWZ Zuidenveldtour 2019!

PWZ Zuidenveldtour 2019!

Afgelopen zaterdag werd voor de 28e keer de UCI Klassieker de Zuidenveldtour verreden, georganiseerd door onze sponsor PWZ.  Een klassieker die voert door het gebied dat vele van onze renners- en rensters ook kennen als hun trainingsgebied.

Clubfotograaf Fred Haikens was er de hele dag bij en legde één en ander vast !! Lees zijn verslag en bekijk de foto's hieronder.

Super bedankt Fred voor jouw bijdrage.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso