Laatste Nieuws

23 april

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Complimenten aan de organisatie en aan die meer dan 100 vrijwilliger voor het doen slagen van de 40e Omloop door het Land van kleine Hein!  Alom tevredenheid bij Wsv Emmen.

Ook complimenten aan Fred, de clubfotograaf, die weer de hele dag heeft vastgelegd in woord en beeld !! Onze dank is groot Fred !!!

Lees hieronder het verslag en bekijk de diverse foto reportages.

Lees verder

20 april

Bedankt en uitslagen zijn bekend.

Vrijwilligers, renners, rensters en toeschouwers bedankt voor een mooie 40e Kleine Hein.

Renners en rensters die bij valpartijen waren betrokken van harte beterschap.

De uitslagen staan op de KNWU site.

Houdt Facebook en de website dit weekend in de gaten voor mooie fotoreportages en verslag.

Hier heb ik alvast wat fimpjes:

Amateurs: https://www.youtube.com/watch?v=uLkvyHWP0D8

Nwl m en jun vr: https://www.youtube.com/watch?v=SV7Ucvr_qiY

Er zijn nog enkele voorwerpen blijven liggen: jasje van Oldenzaal, pinpas en een sleutel.

Voor info mail met i.schoonewille@ziggo.nl

Lees verder

19 april

Definitieve startlijst nieuwelingen.

Definitieve startlijst nieuwelingen.

De laatste puntjes op de i voor de 40e omloop door het Land van Kleine Hein. De startlijst voor amateurs, nwl m en jun vr zijn te zien op de KNWU site.

De definitieve lijst voor de nieuwelingen zie deze link.

In die 40 jaar kunnen we niet heugen z'on mooie zonnige Kleine Hein te hebben gehad. We zien jullie morgen voor een feestelijke, zonnige en sportieve wedstrijd.

Lees verder

19 april

Viering 40 jaar Kleine Hein !!

Viering 40 jaar Kleine Hein !!

Voor enkele leden van de Organisatie-afdeling/Kleine Hein Commissie kreeg de woensdagavond een verrassende wending ! Ter ere van hen én het feit dat zaterdag de Omloop door het land van Kleine Hein voor de 40e keer wordt georganiseerd, was er een gezellige avond gepland op thuishonk de Meerdijk. Bovenstaande kanjers hadden geen idee dat ze gehuldigd zouden gaan worden !!

Lees hieronder hoe één en ander verliep . . . . . en bekijk de mooie fotoreportage ! Dit alles weer met dank aan clubfotograaf Fred Haikens.

Lees verder

17 april

Verslag en foto's Populaire 16 april jl.

Verslag en foto's Populaire 16 april jl.

Gisteravond werd de 3e Rijschool Marco Populaire verreden op de Meerdijk ! Voor aanvang van de trainingsrit werd, door alle deelnemers en de Wsv Emmen jeugd samen, stilgestaan bij het overlijden van Pieter van der Horst, jeugdbegeleider bij de MTB jeugd-afdeling. 

U leest hieronder het verslag van Fred en kunt u de foto'svan gisteravond bekijken. Bedankt Fred, fijn dat je er weer bij was.

Lees verder

16 april

Verdrietig nieuws voor Wsv Emmen.

Verdrietig nieuws voor Wsv Emmen.

Onze vereniging is opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Pieter van der Horst, pappa van ons MTB jeugdlid Giel. We zijn allemaal erg geschrokken en verdrietig. We gaan met het overlijden van Pieter een aardige en hulpvaardige begeleider missen bij de MTB jeugd-afdeling. Fijn zijn de herinneringen, zoals onlangs nog aan het trainingskamp in Nutter waar Pieter ook bij betrokken was.

In de kantine van Wsv Emmen is, als eerbetoon aan Pieter, een herdenkingshoekje ingericht en zal vanavond voor aanvang van de trainingsrit op de Meerdijk, om 18.30 uur,  1 minuut stilte in acht worden genomen.

Namens ons allen bij Wsv Emmen wensen wij Jolanda, Roan, Giel en de verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.

Lees verder

14 april

Dames-junioren Team Drenthe in Healthy Ageing Tour !!

Dames-junioren Team Drenthe in Healthy Ageing Tour !!

Afgelopen vrijdag ging voor de Junioren-dames de Healthy Ageing Tour van start !! Bij deze 3-daagse etappe koers bundelen de de juniorendames van verschillende Drentse wielerverenigingen de krachten en komen als één Team Drenthe aan de start !! Namens Wsv Emmen doet Marlies Vos mee. 

In onderstaand verslag van Fred, leest u wat voor mooie prestatie Marlies tijdens deze 1e etappe neerzette. Tevens is er weer een prachtige foto reportage !!

Lees verder

11 april

Foto's Populaires 9 april jl.

Foto's Populaires 9 april jl.

Afgelopen dinsdag heerlijk trainingsweer bij de 2e Rijschool Marco Populaire van dit seizoen. Er stond dan ook weer een grote groep renners/rensters aan de start.

De winnaar werd Arjen Mulder van de Stormvogels, 2e Hein Jalving en 3e Jesse Dijkstra, beide Wsv Emmen.  Snelste rondetijd: Jesse Dijkstra 2 min en 26,7 sec. is 45,4 km per uur. Justin Kloese blijft tot nu toe de snelste met 45,8 km per uur. 

Bij de dames won Lieke Nooijen.

Helaas was clubfotograaf Fred verhinderd maar fijn dat Astrid de honneurs waarnam !! Daarom toch een mooie fotoreportage van de trainingswedstrijd. Bedankt Astrid !! 

Lees verder

4 april

1e Rijschool Marco Populaire van het seizoen !!

1e Rijschool Marco Populaire van het seizoen !!

De weergoden waren ons weer gunstig gezind afgelopen dinsdag bij de 1e Populaire van het seizoen 2019 ! Voor de start werd Wsv Emmen lid Sander Hummel gehuldigd voor het behalen van zijn gouden en zilveren medaille tijdens de Special Olympics.

Maar toen gingen de renners en rensters ook echt van start voor de trainingsrit en werd er weer gestreden voor de Drentse Dreuge worsten en de punten voor de leiderstruien. Hieronder leest u in het verslag van Fred hoe het precies afliep ! En natuurlijk kunt u de foto's van Fred bekijken !!

Dank je wel Fred voor jouwbijdrage ! 

Lees verder

27 maart

Geslaagd trainingskamp !!

Geslaagd trainingskamp  !!

Afgelopen weekend vertrokken de amateurs, junioren en nieuwelingen naar de mooie omgeving van Tecklenburg en Bad Iburg voor een gezamenlijk trainingskamp. Het werd een geslaagd weekend!!

Hieronder leest u het verslag van begeleider/trainer Harry en vindt u de fotolink. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso