Laatste Nieuws

24 januari

Juniore Marlies wint in België !

Juniore Marlies wint in België !

Afgelopen zondag reed juniore Marlies een crosswedstrijd bij onze zuiderburen. Ze leverde een superprestatie door de Mostencross in Hoogstraten bij de junioren te winnen namens crossteam Wsv Emmen-Zuiverculinair.  Proficiat Marlies !!
 

Lees verder

23 januari

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Onze vereniging is afgelopen najaar gestart met MTB trainingen gericht op de jeugd ! Kinderen die geïnteresseerd zijn in de MTB sport kunnen vanaf nu gebruik gaan maken van leenfietsen- en helmen !! Deze zijn beschikbaar gesteld door:

M&Gezond! - Confidio Bewindvoering&Mentorschap - Stimuleringfonds Rabobank Emmen-Coevorden en BIKES4YOU. Waarvoor natuurlijk grote DANK !

Vanaf 5 februari a.s. is er elke dinsdag een MTB opstapgroep; deze groep traint op Sportpark de Meerdijk van 18.00 uur tot 19.00 uur.  Voor meer informatie kijk onder het kopje Mountainbiken op deze website. Bij vragen kunt u terecht bij het Jeugdsecretariaat via jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl.

In het kader van het programma M&Gezond! organiseert Wsv Emmen verschillende clinics. Meer informatie hierovervindt u op: http://www.actiefinemmen.nl

Lees verder

22 januari

Mooie resultaten Wsv'ers bij ICW ASSEN.

Mooie resultaten Wsv'ers bij ICW ASSEN.

Afgelopen zondag werd in Assen alweer de 10e ICW van dit cross seizoen  verreden. Onze clubfotograaf Fred was er ook bij en zag de Wsv Emmen deenemers heel goedpresteren. Hij maakte darvan een verslag en natuurlijk de foto's !! Bedankt Fred.

Lees verder

19 december

ICW Avondcross zeer geslaagd !!!!

ICW Avondcross zeer geslaagd !!!!

Voor de 2e keer organiseerden wij als vereniging in het kader van de ICW Wintercompetitie een avondcross. Het werd een supergeslaagde avond ondanks de kou. Voor de supporters waren er dan ook kraampjes met warme hapjes en drankjes.

We bedanken de meer als 30 vrijwilligers die afgelopen zaterdag in actie kwamen om alles goed te laten verlopen. Ook bedanken we natuurlijk Fred die de kou trotseerde om foto's te maken en die een verslag heeft geschreven. Ook kregen we van Astrid nog een mooie fotoreportage binnen. U ziet en leest het hieronder.

Lees verder

9 december

15 december: AVOND-CROSS op de Meerdijk !!

15 december: AVOND-CROSS op de Meerdijk !!

Zaterdag 15 december is het zover ! Dan organiseert Wsv Emmen in het kader van de Winter ICW een avond-cross op de Meerdijk. Een bijzondere ervaring om op een uitdagend en verlicht parcours een cross te rijden. Verder hebben we rondom de kantine diverse kraampjes met hapjes en drankjes, muziek en vuurkorven. Dus volop gezelligheid !!  

We beginnen om  17.00 uur met de Jeugd - VELDRIJDEN en MTB:

Jeugd cat. 1 t/m 3  START 17.00 uur

Jeugd cat. 4 en 5     START: 17.20 uur.

Jeugd cat. 6 en 7     START: 18.00 uur

18.45 - 19.10 uur: PAUZE en INRIJDEN 

Om 19.15 starten dan de heren en dames, junioren dames/heren en nieuwelingen jongens/en meisjes voor het VELDRIJDEN.

20.15 - 20.40 uur: PAUZE en INRIJDEN

Om 21.00 uur starten dan heren en dames, junioren dames/ heren en nieuwelingen jongens/en meisjes voor de MTB

Voor meer info inzake de ICW: http://knwunoord.nl/overicwnoord

Lees verder

28 november

ICW Coevorden; veel podiumplaatsen Wsv Emmen

ICW Coevorden; veel podiumplaatsen Wsv Emmen

Afgelopen weekend werd alweer de 4e Winter-ICW van KNWU district Noord verreden.Dit keer in Coevorden. Het was een koude maar ook mooie dag voor Wsv Emmen met veel podiumplaatsen. Hieronder leest u het verslag van Fred en kunt u 3 mooie fotoreportages bekijken. Bedankt Fred!!

Niet vergeten: op zaterdag 15 december vindt de ICW op thuishonk deMeerdijk plaats. Heel bijzonder, ook dit jaar organiseren wij als vereniging een AVONDCROSS !!

Lees verder

23 november

Elf begeleiders geslaagd.

Elf begeleiders geslaagd.

Na de opleiding  Jeugdbegeleider/Wielertrainer1 gevolgd te hebben bij Johan Buurmeijer van JB-Cycling moesten gisteravond 11 Wsv Emmen begeleiders de Proeve van Bekwaamheid afleggen. Allemaal zijn ze geslaagd !!! Van harte gefelicicteerd iedereen.

Lees verder

18 november

Marlies 2e in Hilversum !

Marlies 2e in Hilversum !

Zaterdag 17 november werd in Hilversum een nationale veldrit verreden: Velodrome Janet Memorial. In de categorie Junioren-dames behaalde Marlies voor wsv Emmen-Zuiverculinair een mooie 2e plaats. Gefeliciteerd! Floor Weerink, ook rijdend voor Wsv Emmen-Zuiverculinair, behaalde een mooie 3e plaats bij de Elite-Belofte-Amateur vrouwen. Gefeliciteerd. 

Lees verder

18 november

Webshop nog steeds geopend !!

Even ter herinnering aan onze leden:

De Kalas webshop is nog geopend voor Wsv Emmen leden om bestellingen te kunnen plaatsen. Op 29 november a.s. sluit de webshop.

Lees verder

12 november

Verslag en foto's cross Orvelte:

Verslag en foto's cross Orvelte:

Zaterdag 10 november jl. organiseerden de Peddelaars de 1e uitvoering van de "Landal Sint Maarten Cross Orvelte". Clubfotograaf Fred was er bij en maakte voor ons een verslag en 2 mooie fotoreportages. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso