Laatste Nieuws

14 mei

PWZ Zuidenveldtour 2019!

PWZ Zuidenveldtour 2019!

Afgelopen zaterdag werd voor de 28e keer de UCI Klassieker de Zuidenveldtour verreden, georganiseerd door onze sponsor PWZ.  Een klassieker die voert door het gebied dat vele van onze renners- en rensters ook kennen als hun trainingsgebied.

Clubfotograaf Fred Haikens was er de hele dag bij en legde één en ander vast !! Lees zijn verslag en bekijk de foto's hieronder.

Super bedankt Fred voor jouw bijdrage.

Lees verder

12 mei

Tijdrit Odoornerveen, verslag en foto's

Tijdrit Odoornerveen, verslag en foto's

Donderdag 9 mei jl. werd in Odoornerveen weer een tijdrit verreden, georganiseerd door de Meteoor. Dit in het kader van de KNWU tijdrit-competitie. Clubfotograaf Fred legde een en ander vast in woord en beeld !! Bedankt Fred.

Lees verder

8 mei

Foto's en verslag Populaire 7 mei jl.

Foto's en verslag Populaire 7 mei jl.

De weergoden waren ons gisteren nog goed gezind en zo stond er weer een mooie groep renners- en rensters aan de start van de 5e Autorijschool Marco Populaire van dit seizoen.

Gelukkig was Fred ook weer aanwezig voor de foto's en om een mooi wedstrijdverslag te maken voor ons. Bedankt Fred !!!!!

Lees verder

6 mei

Nieuwe sponsor WEBBA !!

Nieuwe sponsor WEBBA !!

Mooi nieuws: afgelopen week was voorzitter Jan Kalter op bezoek bij onze nieuwe sponsor Webba - Online Vooruit in Emmen. Samen met Edwin Gels van Webba ondertekende hij de sponsorovereenkomst. Webba - Online Vooruit gaat ons op het gebied van onze website volledig ondersteunen. We zijn hier super blij mee !!!!

Voor meer informatie m.b.t. Webba, kijk hier: https://www.webba.nl

Lees verder

3 mei

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW 

WSV Emmen organiseert op zondag 30 juni in samenwerking met Staatsbosbeheer en KNWU Noord de 6e wedstrijd in de serie van de Cyclon MTB Zomercup. 

De organisatie heeft een uitdagend parcours uitgezet in de mooie bossen van de Emmerdennen bestaande uit veel single tracks, korte klimmetjes en afdalingen, boomwortels en korte zandstroken. Binnenkort meer info over het parcours. Adres:Oude Roswinkelerweg 112, 7814 RT Emmen.

Zorg ervoor dat je erbij bent! 

Deelname is mogelijk voor zowel jeugd als volwassenen met KNWU basislidmaatschap of NTFU. Als je niet in het bezit bent van een licentie dan is het ook mogelijk om een daglicentie af te sluiten.

Alle info, zoals starttijden ed. kun je via de volgende link terug vinden:  https://www.knwunoord.nl/reglement-zomecup2

Lees verder

1 mei

Foto's + verslag Autorijschool Marco Populaire 30 april.

Foto's + verslag Autorijschool Marco Populaire 30 april.

Dinsdagavond werd er weer een trainingsrit verreden op de Meerdijk. Clubfotograaf Fred was erbij en maakte een verslag van de wedstrijd met daarbij een mooie fotoreportage !!

Bedankt Fred voor je bijdrage.  

Lees verder

26 april

In Memoriam SAKE MEIJER (12 september 1933 - 22 april 2019)

Sake Meijer heeft veel betekend voor de WSV Emmen. Fred Haikens heeft een mooi verslag gemaakt over de betekenis van Sake Meijer voor het wielrennen.

Lees verder

25 april

Eierrace 2019: foto's en verslag

Eierrace 2019: foto's en verslag

Het was een druk weekend op de wielerbaan van de Meerdijk. Zaterdag de 40e Kleine Hein. Tweede Paasdag de traditionele Eierrace voor masters en jeugd. Fred heeft een verslag gemaakt van de wedstrijd van de masters met natuurlijk ook foto's. De jeugdwedstrijd is vastgelegd met een mooi fotoverslag door Fred en Anniek.

Het fotoverslag van de nieuwelingen bij de Kleine Hein was niet compleet. Hierbij ook de link met het complete fotoverslag van de nieuwelingen tijdens de Kleine Hein. Zie bij de foto links aan de linkerzijde bij lees verder. 

Lees verder

24 april

In memoriam Sake Meijer.

In memoriam Sake Meijer.

In memoriam.

Op 2e Paasdag bereikte ons het bericht dat ons Wsv Emmen ere-lid Sake Meijer is overleden.

Sake is heel lang betrokken geweest bij onze vereniging. Via zijn broer Klaas kwam hij met de Wsv Emmen in aanraking waardoor ook zijn zoon begon met wielrennen. Hij werd daarmee een "duizendpoot" binnen onze organisatie. Niet alleen is hij bestuurslid geweest maar hij zat in de jaren '70 ook in de jeugdcommissie om de toenmalige jeugdafdeling nieuw leven in te blazen.

Toen hij in augustus 2009 door de KNWU werd onderscheiden met het Gouden Wiel was hij ook al 37 jaar betrokken bij het organiseren van wielerwedstrijden in Drenthe, o.a. bij de PWZ Zuidenveld Tour. 

Sake Meijer is 85 jaar geworden. 

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 

Lees verder

23 april

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Complimenten aan de organisatie en aan die meer dan 100 vrijwilliger voor het doen slagen van de 40e Omloop door het Land van kleine Hein!  Alom tevredenheid bij Wsv Emmen.

Ook complimenten aan Fred, de clubfotograaf, die weer de hele dag heeft vastgelegd in woord en beeld !! Onze dank is groot Fred !!!

Lees hieronder het verslag en bekijk de diverse foto reportages.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso