Trainingswedstrijden Meerdijk 2019

Trainingswedstrijden Meerdijk  2019

In 2019 beginnen we vroeger met onze traditionele trainingswedstrijden op de Meerdijk en wel al op 2 februari a.s.. Dit omdat het wegseizoen ook vroeg van start gaat. Wsv Emmen geeft vanaf 2 februari weer de gelegenheid aan renners en rensters (vanaf de nieuwelingen) om zich voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen 2019.

Op de volgende zaterdagen  2, 9 en 23 februari en op 2 en 9 maart zijn er weer de bekende trainingsritten op Sportpark de Meerdijk te Emmen.

AANVANGSTIJD voor 2019:
Het programma van deze trainings-zaterdagen op de Meerdijk ziet er als volgt uit:

- 13.00 uur: start ALLE categorieën uitgezonderd de jeugd.

Inschrijven kan tot 15 minuten vóór de start !  Om in de uitslag te worden opgenomen dien je te rijden met een transponder op je fiets !! Het inleggeld voor bovenstaande trainingsritten is € 4,00 per keer. De organisatie vraagt de deelnemers om hun licenties bij de hand te hebben, dit draagt bij aan een sneller verloop bij de inschrijving.

Extra service: bij inschrijving zijn "leen-transponders" te huur voor renners/rensters die nog geen eigen tranponders bezitten of een defect exemplaar hebben. De kosten om een transponder voor de trainingsrit te huren zijn € 5,00 per transponder.

De trainingsrittenreeks wordt op  16 februari 2019 onderbroken voor de traditionele Scholten-Cycling-trainingsomloop in Sleen. Voor meer info zie onder kopje "Wedstrijden".

Vanaf dinsdag 2 april 2019 om 18.30 uur is er dan weer gelegenheid gezamenlijk te trainen tijdens de Populaires op Sportpark De Meerdijk.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de trainingsritten bij slechte weersomstandigheden kunt u kijken op onze website/Facebookpagina of kunt u bellen met Anne Olijve: 06-41904075 . Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.