11 februari

Trainingsrit 9 februari: foto's en verslag !!

Trainingsrit 9 februari: foto's en verslag !!

Gelukkig kon afgelopen zaterdag na alle sneeuw en ijs dan de eerste voorjaars-trainingsrit op de Meerdijk plaatsvinden. Er stond een grote en enthousiaste groep renners en rensters aan de start. Hieronder leest u het verslag van clubfotograaf Fred en ziet u de foto's !!

Bedankt Fred voor jouw bijdrage !

Lees verder

1 februari

Trainingsrit 2 februari AFGELAST !!

Trainingsrit 2 februari AFGELAST !!

Helaas !! De trainingsrit op de Meerdijk om 13.00 morgenmiddag wordt afgelast. We kunnen niet garanderen dat de baan morgen sneeuw- en ijsvrij is.  Op naar zaterdag 9 februari a.s. !!

Nieuwe ronde - nieuwe kansen

Lees verder

4 april

Geslaagde Eierrace op de Meerdijk !

Geslaagde Eierrace op de Meerdijk !

Traditioneel vindt op Tweede Paasdag de Eierrace plaats op de Meerdijk. Om 10. 00 uur 's morgens beten de Master 40+, 50+ en 60+ de spits af. In de middag volgden dan de wedstrijden voor alle jeugdcategorieën.

We danken alle vrijwilligers op en rond de baan en in de kantine voor hun ondersteuning. Lydia bedankt voor jouw heerlijke zelfgebakken "kuchen" .

Ook clubfotograaf Fred was erbij en maakte een verslag en 3 mooie reportages. Van Anniek kregen we ook een mooie reportage binnen. Dank aan allebei !!  

Lees verder

16 september

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

We kregen afgelopen week nog 2 mooie berichten en uitslagen binnen van Fred. Het betreft  het NK voor Militairen waar Stan Gosink, oud-Wsv'er, aan meedeed en de Ronde van Ijlst waar Wilfred een mooie podiumplaats behaalde.

Lees verder

10 augustus

Verslag en foto's Gouden Pijl 2017 !

Verslag en foto's Gouden Pijl 2017 !

Afgelopen dinsdag werd de 40e Gouden Pijl verreden. Ook voor Jans en Karst, van onze Wsv Emmen organisatie afdeling, was het de 40e keer dat zij hun medewerking verleenden aan dit wielerspektakel.Daarom werden zij verdiend én op prachtige wijze in het zonnetje gezet door het stichtingsbestuur van de Gouden Pijl.

U leest erover in het verslag en ziet het in de fotoreportages van Fred Haikens die natuurlijk ook weer acte-de-presence gaf.

Tevens een woord van dank aan de ouders /begeleiders van de jeugd die meegeholpen hebben bij het in goede banen leiden van de " Dikke Banden Race" én de ererondes met onze jeugdafdeling!!  

Lees verder

26 juli

Uitslagen, verslag en foto's Populaire 25 juli 2017.

Uitslagen, verslag en foto's Populaire 25 juli 2017.

Justin Kloese sprint naar overwinning:

Slechts 25 renners verschenen deze keer aan de start op een regenachtige Meerdijk, waar de populaires in verband met de vakantie-periode voorlopig werden afgesloten. De laatste wedstrijd leverde een zege op voor Justin Kloese, die een aantal weken op het appèl had ontbroken. Zijn sprint was na zijn vakantie in Oostenrijk echter nog dik in orde, zo bleek. Jeffrey Veltink was de enige, die in zijn buurt kon blijven. Seine Zandbergen (3e), Jesse Dijkstra (4e) en Bennie Gosink (5e) volgden op gepaste afstand.

Lees verder

12 juli

Uitslag, verslag en foto's Populaire 11 juli 2017.

Uitslag, verslag en foto's Populaire 11 juli 2017.

Dagzege Stan Wijkel op Meerdijk

Verbazing alom op de gezichten van de renners, toen die zich dinsdagavond kwamen melden voor de inschrijving van de populaires. Buiten bij de deur van het clubgebouw werden ze ontvangen met een roos en zoiets gebeurt natuurlijk niet wekelijks.
 

Lees verder

26 mei

Dwars deur Diphoorn, funklasse dames/am./sportklasse

Dwars deur Diphoorn, funklasse dames/am./sportklasse

Voordat alle jeugdcategorieën, in het kader van de Jeugdmeerdaagse,  aan hun criterium begon in Diphoorn werden er 2 wedstrijden vooraf georganiseerd.

Een funklasse-dames wedstrijd, zie hier de uitslag:

 1 Gea de Haan, Groningen

2 Ellen Bokdam, Nijverdal

3 Liane de Wit, Assen

4 Rose Gielen, Coevorden

En een amateur en sportklasse wedstrijd met als winnaar Marcel Weinans. Zie hier de volledige uitslag:

https://results.sporthive.com/events/PC1399130

Fred maakte weer prachtige plaatjes in Diphoorn. Zie link.

Lees verder

16 mei

Omloop van de Bronneger Bult

Omloop van de Bronneger Bult

Afgelopen zondag 14 mei werd de Omloop van de Bronneger Bult verreden. Diverse categorieën kwamen aan de start. Bij de combiwedstrijd Sportklasse/Masters 50+ kwamen Wsv'ers Tim en Heinie aan de start. In een groot deelnemersveld van meer dan 90 renners behaalde Tim de 12 plaats en Heinie de 37e plaats. Bij de amateurwedstrijd met ruim 100  deelnemers reed Stefan naar een mooie 17e plaats! Top gedaan allemaal. 

Lees verder

8 mei

"Dwars deur Diphoorn"

"Dwars deur Diphoorn"

Op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, begint traditiegetrouw de Jeugdmeerdaagse. Een prachtig wielerevenement over 3 dagen met alle facetten van de wielersport; tijdrijden, criterium en een heuse klassieker én dat voor alle jeugdcategorieën.

Lees er alles over op de nieuwe Jeugdmeerdaagse website: https://www.jeugdmeerdaagseemmen.nl/

Nieuw dit jaar zijn 2 wedstrijden die voorafgaand aan de Jeugdwedstrijden op 25 mei in Diphoorn zullen worden verreden. Het betreft een wedstrijd om 10.00 uur voor Vrouwen in bezit van een KNWU Basislidmaatschap. En om 11.15 start dan de wedstrijd voor amateurs 30+ en Sportklasse. Meer info onder het kopje "Wedstrijden" op deze site of op: http://www.knwu.nl/wegwielrennen/wedstrijdkalender/evenement/112106

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenAmateur op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso