12 juli

Uitslag, verslag en foto's Populaire 11 juli 2017.

Uitslag, verslag en foto's Populaire 11 juli 2017.

Dagzege Stan Wijkel op Meerdijk

Verbazing alom op de gezichten van de renners, toen die zich dinsdagavond kwamen melden voor de inschrijving van de populaires. Buiten bij de deur van het clubgebouw werden ze ontvangen met een roos en zoiets gebeurt natuurlijk niet wekelijks.
 

Lees verder

26 mei

Dwars deur Diphoorn, funklasse dames/am./sportklasse

Dwars deur Diphoorn, funklasse dames/am./sportklasse

Voordat alle jeugdcategorieën, in het kader van de Jeugdmeerdaagse,  aan hun criterium begon in Diphoorn werden er 2 wedstrijden vooraf georganiseerd.

Een funklasse-dames wedstrijd, zie hier de uitslag:

 1 Gea de Haan, Groningen

2 Ellen Bokdam, Nijverdal

3 Liane de Wit, Assen

4 Rose Gielen, Coevorden

En een amateur en sportklasse wedstrijd met als winnaar Marcel Weinans. Zie hier de volledige uitslag:

https://results.sporthive.com/events/PC1399130

Fred maakte weer prachtige plaatjes in Diphoorn. Zie link.

Lees verder

16 mei

Omloop van de Bronneger Bult

Omloop van de Bronneger Bult

Afgelopen zondag 14 mei werd de Omloop van de Bronneger Bult verreden. Diverse categorieën kwamen aan de start. Bij de combiwedstrijd Sportklasse/Masters 50+ kwamen Wsv'ers Tim en Heinie aan de start. In een groot deelnemersveld van meer dan 90 renners behaalde Tim de 12 plaats en Heinie de 37e plaats. Bij de amateurwedstrijd met ruim 100  deelnemers reed Stefan naar een mooie 17e plaats! Top gedaan allemaal. 

Lees verder

8 mei

"Dwars deur Diphoorn"

"Dwars deur Diphoorn"

Op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, begint traditiegetrouw de Jeugdmeerdaagse. Een prachtig wielerevenement over 3 dagen met alle facetten van de wielersport; tijdrijden, criterium en een heuse klassieker én dat voor alle jeugdcategorieën.

Lees er alles over op de nieuwe Jeugdmeerdaagse website: https://www.jeugdmeerdaagseemmen.nl/

Nieuw dit jaar zijn 2 wedstrijden die voorafgaand aan de Jeugdwedstrijden op 25 mei in Diphoorn zullen worden verreden. Het betreft een wedstrijd om 10.00 uur voor Vrouwen in bezit van een KNWU Basislidmaatschap. En om 11.15 start dan de wedstrijd voor amateurs 30+ en Sportklasse. Meer info onder het kopje "Wedstrijden" op deze site of op: http://www.knwu.nl/wegwielrennen/wedstrijdkalender/evenement/112106

Lees verder

19 april

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Na een hele drukke zaterdag i.v.m. de Kleine Hein stond er afgelopen maandag, Tweede Paasdag, alweer een grote groep vrijwilligers klaar om de traditionele Eierrace op deze dag in goede banen te leiden!

Ook fotografen Fred en Anniek waren er weer en daarom hebben we onderstaand voor u weer een verslag en 3 mooie fotoreportages.

Lees verder

17 april

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

De foto's en het verslag van de afgelopen zaterdag verreden "Omloop door het land van Kleine Hein" zijn binnen . 

Hieronder leest u het verslag en vindt u de foto's van Fred en Inge. Veel kijk- en leesplezier!!   Fred en Inge bedankt voor jullie bijdrage.

Lees verder

13 februari

Miss Emmen ronde miss bij Kleine Hein.

Miss Emmen ronde miss bij Kleine Hein.

Met trots kunnen wij melden dat Dagmar von Pickartz, ook bekend als Miss Emmen, de ronde miss zal zijn van "Omloop door het land van Kleine Hein" 15 april a.s.
Ze stelt zichzelf voor:
Mijn naam is Dagmar von Pickartz ik ben 19 jaar, ik houd van dansen, skiën, plezier maken en ik ben 24 april 2016 uitgeroepen tot Miss Emmen 2016. Ik vind het een super mooie ervaring waar ik veel nieuwe mensen ontmoet en erg leuke dingen mag doen, nu ook de huldiging van de wielerwedstrijd kleine Hein. Tot 15 april 2017!
Emmen.Maakhetmee
Miss Emmen verkiezing
 

Lees verder

11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

16 juni

Uitslagen Populaires Meerdijk.

Hieronder vindt u de uitslagen van de Populaires verreden op de Meerdijk van afgelopen dinsdag 15 juni, aangevuld met de uitslagen van 1 en 8 juni .

Lees verder

5 juni

Tim 1e in Steenwijkerwold !

Tim 1e in Steenwijkerwold !

Zaterdag 4 juni werd de "Ronde van Steenwijkerwold" verreden. In de gecombineerde Amateur/Sportklasse uitslag werd Tim 13e, maar kwam wel als 1e over de streep in de categorie Sportklasse.  Gefeliciteerd !!

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenAmateur op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso