13 februari

Miss Emmen ronde miss bij Kleine Hein.

Miss Emmen ronde miss bij Kleine Hein.

Met trots kunnen wij melden dat Dagmar von Pickartz, ook bekend als Miss Emmen, de ronde miss zal zijn van "Omloop door het land van Kleine Hein" 15 april a.s.
Ze stelt zichzelf voor:
Mijn naam is Dagmar von Pickartz ik ben 19 jaar, ik houd van dansen, skiën, plezier maken en ik ben 24 april 2016 uitgeroepen tot Miss Emmen 2016. Ik vind het een super mooie ervaring waar ik veel nieuwe mensen ontmoet en erg leuke dingen mag doen, nu ook de huldiging van de wielerwedstrijd kleine Hein. Tot 15 april 2017!
Emmen.Maakhetmee
Miss Emmen verkiezing
 

Lees verder

11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

16 juni

Uitslagen Populaires Meerdijk.

Hieronder vindt u de uitslagen van de Populaires verreden op de Meerdijk van afgelopen dinsdag 15 juni, aangevuld met de uitslagen van 1 en 8 juni .

Lees verder

5 juni

Tim 1e in Steenwijkerwold !

Tim 1e in Steenwijkerwold !

Zaterdag 4 juni werd de "Ronde van Steenwijkerwold" verreden. In de gecombineerde Amateur/Sportklasse uitslag werd Tim 13e, maar kwam wel als 1e over de streep in de categorie Sportklasse.  Gefeliciteerd !!

Lees verder

5 juni

Uitnodiging pasavond leden WSV Emmen.

Op dinsdag 14 juni a.s. is er weer een pasavond voor onze leden. Jullie kunnen terecht in de kantine op de Meerdijk van 18.00 uur tot 20.00 uur. Ook René Hooghiemster van Lawi zal daarbij aanwezig zijn.

Lees verder

19 mei

DK 2016 in Annen: 6 podiumplaatsen voor WSV Emmen.

DK 2016 in Annen: 6 podiumplaatsen voor WSV Emmen.

Maar liefst 33 WSV Emmen renners en rensters kwamen in Annen aan de start bij het Noordelijk Districts Kampioenschap op tweede Pinksterdag. Van Nieuwelingen tot de  Masters 60+, in bijna alle categorieën deden de WSV Emmenaren mee. Allemaal super gereden en dit resulteerde maar liefst in 6 podiumplaatsen.

Ook Wim en Bert kwamen namens WSV Emmen in actie en wel als chauffeur en mecaniciën in de neutrale wagen.

Klik op lees verder voor foto's en alle klasseringen van de Emmenaren op een rijtje.

Lees verder

17 april

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Gisteren werd onze eigen klassieker "Rabobank Omloop Kleine Hein" weer georganiseerd. Meer dan 100 vrijwilligers waren in actie om alles goed te laten verlopen. Wat mooi om zoveel betrokkenheid te ervaren van al deze vrijwilligers, evenals van onze sponsoren !!! Hierbij onze welgemeende dank.

Ook dank aan Fred Haikens voor het verslag van de wedstrijddag en zijn begeleidende fotoreportages. Ook Inge bedankt voor de foto-bijdragen.

Lees verder

4 april

Blauw-Wit-Börger !

Blauw-Wit-Börger !

Het blauw-wit van WSV Emmen was gisteren sterk vertegenwoordigd in Börger, Duitsland. Uit heel veel categorieën deden  renners en rensters mee aan de  6. Gr. Preis der Gemeinde Börger.

Tevens was het blauw-wit veelvuldig te zien op het erepodium met een 1e plek voor Floor en 3e plek voor Arianna bij de junioren-dames. Ook voor de junioren-heren was er het podium: voor Danilo de 2e plek en voor Martijn de 3e plek. Bij de amateurs/masters was er een podiumplek voor Herman met een 3e plaats. Voor alle overige mooie uitslagen die behaald werden, klik op "lees verder".

Lees verder

4 april

5 april: Start van de Populaires op de Meerdijk.

Vanaf dinsdag 5 april  2016 is er weer gelegenheid gezamenlijk ( M/V : nieuwelingen, junioren, sportklasse, amateurs, masters en elite/belofte)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. De start is om 18.30 uur

Nummeruitgifte in de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires voor niet-WSV Emmen leden, bedraagt € 1,00 per keer.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website in de gaten of u kunt altijd bellen met Jans Jeuring 0591-6274955 0641490069 of Hendrik Jan Kiers 0591-620085. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.
 

Lees verder

29 maart

Mooie foto reportage Eierrace 2016 !

Mooie foto reportage Eierrace 2016 !

Van Fred Haikens, onze clubfotograaf, ontvingen wij weer een prachtige foto reportage van de Eierraces van afgelopen maandag. Wij willen hierbij niet alleen Fred, maar ook het grote aantal vrijwilligers dat meehielp Tweede Paasdag nogmaals hartelijk danken. Zonder jullie kan het evenement niet plaatsvinden !!

Klik op "lees verder"voor de foto's !

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenAmateur op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso