16 juli

Jeugdronde Hollandscheveld !

Jeugdronde Hollandscheveld !

Wielervereniging de Peddelaars organiseerde afgelopen zondag, de Jeugdronde van Hollandscheveld  als jubileumactiviteit in het kader van het 50-jarig bestaan van hun Jeugdafdeling.   

Fred was er voor ons bij en maakte 2 mooie fotoreportages en schreef een verslag !! Dank je wel Fred.  

Lees verder

2 juli

Veel podiumplaatsen bij Cyclon MTB Zomercup

Veel podiumplaatsen bij Cyclon MTB Zomercup

Op zondag 30 juni jl. organiseerde Wsv Emmen een MTB wedstrijd in de Emmerdennen in de Cyclon MTB Zomercup reeks. 

Een super compliment aan alle vrijwilligers die er zo'n succesvol en goed georganiseerd evenement van hebben gemaakt !!!! 

Ook een compliment aan alle Wsv Emmen renners- en rensters die deelnamen en zo goed presteerden. Geweldig dat er zoveel podiumplekken behaald werden. Proficiat!!

Nu nog even nagenieten met alle foto's; reportages van Anniek en Fred en van het verslag van Fred. Bedankt beide voor jullie bijdragen !

Lees verder

6 juni

Super geslaagde 30e Wsv Emmen JEUGDMEERDAAGSE !!

Super geslaagde 30e Wsv Emmen JEUGDMEERDAAGSE !!

Precies één week geleden begon op de Meerdijk de zo succesvol verlopen Wsv Emmen Wildlands Jeugdmeerdaagse. Op de social media van de Jeugdmeerdaagse zelf kon u alle verrichtigen al volgen maar toch willen wij u ook op deze website niet de prachtige fotoreportages van clubfotograaf Fred onthouden !!!  Heel erg dank daarvoor Fred.

Verder een super groot compliment aan alle vrijwilligers die deze 3 dagen zo volop in actie zijn geweest om alles te doen slagen. Afgaande op alle geweldige reacties van deelnemers/ouders na afloop is dat zeker gelukt. Gefeliciteerd allemaal met deze pracht prestatie !!!  

Hier volgen de fotolinks:

Donderdag: Diphoorn:  https://photos.app.goo.gl/gNh4hKyoxEQGWbn86 

Vrijdag: Klassiekers: https://photos.app.goo.gl/cq1LaUrNQVCUdi8A7

Zaterdag: tijdrit cat. 1t/m4 + huldiging: https://photos.app.goo.gl/jfid1XKRnDDTj2bP6

Zaterdag: criteriums + huldiging: https://photos.app.goo.gl/dqtNWD64wsCyJH8m8

Heel veel kijkplezier !!!

Lees verder

24 mei

Wildlife Jeugd Meerdaagse; 30 mei, 1 en 2 juni !!

Wildlife Jeugd Meerdaagse; 30 mei, 1 en 2 juni !!

We tellen af ...  aanstaande donderdag Hemelvaartsdag 30 mei a.s. begint de Wildlife Jeugdmeerdaagse ! Een super 3-daags wielerevenement waarin alle aspecten van het wegwielrennen voorkomen; zo hebben we een tijdrit, klassieker, criterium en een heuse Drentse kasseien proloog. En heel bijzonder: deze Jeugd Meerdaagse wordt voor de 30e keer georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang !!

We nodigen u natuurlijk van harte uit om alle renners en rensters aan te moedigen. Klik op onderstaande link om alle te weten te komen over het programma, het parcours etc. :

https://www.jeugdmeerdaagseemmen.nl/

Lees verder

3 mei

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

Cyclon MTB Zomercup in Emmen !!!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW 

WSV Emmen organiseert op zondag 30 juni in samenwerking met Staatsbosbeheer en KNWU Noord de 6e wedstrijd in de serie van de Cyclon MTB Zomercup. 

De organisatie heeft een uitdagend parcours uitgezet in de mooie bossen van de Emmerdennen bestaande uit veel single tracks, korte klimmetjes en afdalingen, boomwortels en korte zandstroken. Binnenkort meer info over het parcours. Adres:Oude Roswinkelerweg 112, 7814 RT Emmen.

Zorg ervoor dat je erbij bent! 

Deelname is mogelijk voor zowel jeugd als volwassenen met KNWU basislidmaatschap of NTFU. Als je niet in het bezit bent van een licentie dan is het ook mogelijk om een daglicentie af te sluiten.

Alle info, zoals starttijden ed. kun je via de volgende link terug vinden:  https://www.knwunoord.nl/reglement-zomecup2

Lees verder

31 januari

Wijzigingen Wsv Emmen MTB trainingen.

Wijzigingen Wsv Emmen MTB trainingen.

Vanaf zaterdag 2 februari trainen de mountainbikers van Wsv Emmen voorlopig elke zaterdagmorgen bij de Kibbelkoele. De training start om 09.30 uur en duurt tot plm. 11.00 uur.

De dinsdag blijven we trainen bij de Meerdijk. De training op de donderdag komt te vervallen zolang het wintertijd is. Zodra de klok verzet is, wordt er weer getraind op de dinsdag èn de donderdag!

Lees verder

23 januari

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Onze vereniging is afgelopen najaar gestart met MTB trainingen gericht op de jeugd ! Kinderen die geïnteresseerd zijn in de MTB sport kunnen vanaf nu gebruik gaan maken van leenfietsen- en helmen !! Deze zijn beschikbaar gesteld door:

M&Gezond! - Confidio Bewindvoering&Mentorschap - Stimuleringfonds Rabobank Emmen-Coevorden en BIKES4YOU. Waarvoor natuurlijk grote DANK !

Vanaf 5 februari a.s. is er elke dinsdag een MTB opstapgroep; deze groep traint op Sportpark de Meerdijk van 18.00 uur tot 19.00 uur.  Voor meer informatie kijk onder het kopje Mountainbiken op deze website. Bij vragen kunt u terecht bij het Jeugdsecretariaat via jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl.

In het kader van het programma M&Gezond! organiseert Wsv Emmen verschillende clinics. Meer informatie hierovervindt u op: http://www.actiefinemmen.nl

Lees verder

28 november

ICW Coevorden; veel podiumplaatsen Wsv Emmen

ICW Coevorden; veel podiumplaatsen Wsv Emmen

Afgelopen weekend werd alweer de 4e Winter-ICW van KNWU district Noord verreden.Dit keer in Coevorden. Het was een koude maar ook mooie dag voor Wsv Emmen met veel podiumplaatsen. Hieronder leest u het verslag van Fred en kunt u 3 mooie fotoreportages bekijken. Bedankt Fred!!

Niet vergeten: op zaterdag 15 december vindt de ICW op thuishonk deMeerdijk plaats. Heel bijzonder, ook dit jaar organiseren wij als vereniging een AVONDCROSS !!

Lees verder

23 november

Elf begeleiders geslaagd.

Elf begeleiders geslaagd.

Na de opleiding  Jeugdbegeleider/Wielertrainer1 gevolgd te hebben bij Johan Buurmeijer van JB-Cycling moesten gisteravond 11 Wsv Emmen begeleiders de Proeve van Bekwaamheid afleggen. Allemaal zijn ze geslaagd !!! Van harte gefelicicteerd iedereen.

Lees verder

12 november

Verslag en foto's cross Orvelte:

Verslag en foto's cross Orvelte:

Zaterdag 10 november jl. organiseerden de Peddelaars de 1e uitvoering van de "Landal Sint Maarten Cross Orvelte". Clubfotograaf Fred was er bij en maakte voor ons een verslag en 2 mooie fotoreportages. 

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso