24 mei

Geen podiumplekken voor de jeugd van de WSV in Assen

Geen podiumplekken voor de jeugd van de WSV in Assen

Zaterdag 23 mei werd in Assen de Jeugdronde van Assen gehouden. 's morgens onder koude en natte omstandigheden en 's middag werd het warmer. Door de natte straten waren er aardig wat valpartijen. Voor de WSV Emmen dit maal geen podiumplekken. Lieke Nooijen kwam het dichtste bij met een mooie 4de plaats. Goede prestaties waren er van Justin Schulte en Zonne Jonkers die een stuk verder van voren reden dan in andere wedstrijden. Ian Schuurman stond voor het eerst dit jaar aan de start van een wedstrijd. Zo waren er toch nog wat succes gevierd, ondanks dat er geen podiumplekken te vieren waren. HIeronder een verslag van Tim Freriks, die ook van mening is dat de WSV Jeugd het goed gedaan heeft. 

Hier een verslag van Tim.

 

Zaterdag 23 mei had ik een wedstrijd in Assen. We moesten al vroeg weg want het was een nieuwe ronde dus we moesten het goed verkennen. Het was een hele grote ronde van 3,2 km. Het was eigenlijk een groot vierkant met klinkers en asfalt. Het meeste was van asfalt dus dat was wel mooi. Er zaten wel wat lastige bochten in, en in die bochten waren er ook heel veel valpartijen. Er waren heel veel renners van de w.s.v Emmen. Cat. 1 startte om 10:00 daar zat ook Stefan Croes in. Hij echt heel goed en eindigde op een 15 plek. Cat.2  startte om 10:15 daar zaten ook heel wat van de w.s.v emmen in zo als Esmée was 8ste, Martijn was 19de en  Bart was 21. Cat.3 startte om 10:35 en daar fietste Lotte in en die was 22. Cat.4 startte om 11:10 en daar fietste ook weer heel veel in van de w.s.v emmen zoals Mart die was 15, Niels was 26, Diederick was 29, iris was 32, Thessa was 33, Chris was 35, iik was 36 ste en Thijmen de jong was 40.

Cat.5 was Anniek 18de, Bjarne was 24ste, Duncan  was 37ste en Zonne was 41ste en dan hebben we cat.6 daar fietste Lieke was 4de, Leon was 6de , Sanne was 7de ,Isolde was 34ste, Justin was 39ste en Marlies was 47ste. Cat.7 was Joost 7de, Joeri was 30ste, Thom was 32ste en Ivar was 37ste we hebben het goed gedaan  als club

   

                                 groetjes Tim

Reageer op dit bericht

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso