4 november

Dubbelslag voor Floor !

Dubbelslag voor Floor !

Zaterdag jl. werd Floor 1e op het Noordelijk Districtskampioenschap veldrijden. Eén dag later tijdens de cross in Almelo presteerde zij weer super en stond weer op het hoogste treetje. Van harte gefeliciteerd Floor met deze dubbelslag.

Lees hieronder haar verslag

Het afgelopen weekend was er voor Floor Weerink eentje om in te lijsten.


Zaterdag stond in Neede het districtkampioenschap voor de regio’s Noord en Oost op het programma. Op een mooi parcours ging Floor direct als eerste de steile beklimming van de Needse berg op. Onder zomerse omstandigheden bouwde ze rustig haar voorsprong uit en achterhaalde ze zelfs meerdere dames die voor de juniores waren gestart. Na zo’n 35 minuten koers ging ze als eerste over de finish en prolongeerde ze hiermee haar titel van vorig jaar.
Zondag stond er in Almelo een nationale cross op het programma, waarbij o.a. aan de start verschenen de winnaar van de nationale veldrit in Harderwijk Linda Ter Beek, nationaal kampioen bij de nieuwelingen Manon Bakker en zelfs profwielrenster Annemiek van Vleuten. Na wederom een zeer goede start, nam Floor weer direct de koppositie in handen. Dat de trainingsinspanningen van de afgelopen weken nu langzamerhand hun vruchten beginnen af te werpen bleek eens te meer. Geconcentreerd en technisch zeer verzorgd bouwde ze gestaag de voorsprong uit op haar achtervolgers om uiteindelijk met ruime voorsprong als eerste te finishen.
Na de prima resultaten in de afgelopen oktober maand: 3e junior dame SPGieten, 2e junior dame GP van Brabant, 3e Zeeland, 12e Albrandswaard(na val en dikke knie), 11e in Lierop (na een week rust) is de november maand voor Floor dan ook uitstekend begonnen
 

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso