Verslag van Rose over Gent - Wevelgem !

Gisteren reden 4 Wsv Emmen junioren-dames Gent - Wevelgem. Yvet en Sanne reden in een mixteam met Zuid Holland en eindigden daarmee als 8e van de 26 deelnemende teams in het ploegenklassement.

Lieke en Rose reden ( beide voor de 1e keer) de wedstrijd in het oranje namens de nationale selectie !! De Nederlandse nationale selectie eindigde als 1e in het ploegenklassment. Lieke werd 8e en Rose 30e in het individuele klassement.  Rose maakte een verslag van afgelopen weekend. U leest het hieronder !

Dit weekend heb ik voor de Nederlandse selectie gereden in Gent - Wevelgem. Zaterdag ben ik met Lieke naar Papendal gegaan vanwaar we vervolgens met de selectie vertrokken naar Gent-Wevelgem om het parcours te verkennen. Het was een mooi parcours met een kasseienstrook in de finishstraat. Na het verkennen zijn we naar het hotel gefietst om ons voor te bereiden. 's Avonds hadden we een teambespreking en konden we naar de masseur. Vervolgens de teamkleding gepast en naar bed gegaan. De volgende ochtend ontbeten om daarna op de fiets naar de wedstrijd te gaan. In de fuik stond ik nog achteraan maar bij de start al op de 4e rij. Goede start en de hele wedstrijd goed voorin gereden met het team. Veel valpartijen en een chaotische wedstrijd.

Ik vond het een super ervaring en heel gaaf dat ik met de Nederlandse selectie meemocht.