25 april

Nieuwelingen rijden Wim Hendriks Trofee.

Nieuwelingen rijden Wim Hendriks Trofee.

Wsv Emmen renners- en rensters waren dit weekend veelvuldig aanwezig in Zeeland. Zo reden de Nieuwelingen: Gerben, Jesse en Tom de "Wim Hendriks Trofee" met start in Terneuzen.  Hieronder leest u het verslag van Jesse. Met dank aan Astrid voor de foto's.

Hallo,

Vrijdagavond zijn we vertrokken naar de Stayokay in Bergen op zoom. Nadat we eerst Tom en Gerben hadden opgehaald reden we in 2 auto’s verder op weg naar ons slaapadres, Stay okay Bergen op Zoom. Rond 21.00 uur kwamen we aan en na onze spullen op onze kamer gezet te hebben zijn we nog even iets gaan drinken in de gezamenlijke ruimte en daarna snel naar bed.

Na een goede nachtrust ging om 8 uur de wekker. Het ontbijt buffet stond voor ons klaar en daarna de auto’s weer volgeladen en gingen we op weg naar Terneuzen voor de start van de Wim Hendriks trofee.

Tom had voor de 3e keer pech met de loting en startte weer achteraan. Gerben had geluk en mocht vooraan en ik stond een paar rijen voor Tom.
Na de neutralisatie ging de koers hard van start. Het ging snel uit elkaar door een hele straffe wind. We werden in groepen verdeeld,  Gerben en ik zaten in de derde groep.
Toen we aankwamen in Koewacht hadden we nog vier omlopen te gaan. Tom was inmiddels al uit koers gehaald. De eerste doorkomst zat ik lekker voorin de groep, maar Gerben moest er af en kwam tussen de auto’s en kwam uit eindelijk in de 4e groep terecht.
Uiteindelijk kon hij dat ook niet volhouden, raakte achterop en werd ook uit koers gehaald.
Met onze groep kwamen we uiteindelijk nog heel dicht bij groep twee, maar er werd niet echt doorgereden, ik heb nog geprobeerd om weg te komen, maar lukte niet.

Uiteindelijk als 50e over de finish. Het was een superzware koers met kasseien stroken en heel veel wind, maar ook een mooie koers.

Groet Jesse

 

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso