19 juni

Zilver voor Lieke bij het NK weg.

Zilver voor Lieke bij het NK weg.

Felicitaties voor Lieke die zaterdag jl. het zilver behaalde bij de Nieuwelingen-meisjes op het NK weg. Het werd een spannende eindsprint waarin Lieke het nèt af moest leggen tegen de nummer één. Er deden die dag totaal 9 Wsv renners- en rensters mee. Al hun uitslagen vindt u hiernaast én we hebben 2 mooie fotoreportages van het NK.

Dank daarvoor aan Inge en Anniek !

Lees verder

5 juni

Ronde van Geldrop voor nwl.meisjes en junioren dames

Ronde van Geldrop voor nwl.meisjes en junioren dames

Op zaterdag reden Marlies, Sanne en Lieke de Ronde van Geldrop. Een criterium over 40 km. Voor de start nog materiaalpech voor Lieke maar niet iets wat niet door 3 handige en behulpzame vaders verholpen kon worden !!  Toppers. Ook juniore Yvet reed in Geldrop; haar criterium ging over 50 km.

Inge heeft een mooie fotoserie gemaakt van de wedstrijd. Dank je wel Inge !!

Klik op "lees verder" voor de fotolink en de uitslagen. 

Lees verder

31 mei

Medailles bij DK Tijdrijden 2017.

Medailles bij DK Tijdrijden 2017.

Gisteravond werd in Nieuwehorne het Districtskampioenschap Tijdrijden georganiseerd. Yvet behaalde bij de junioren-dames een bronzen medaille en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes de gouden medaille. Van harte gefeliciteerd.

Helaas kwam Luna lelijk ten val bij het DK, wij wensen haar namens ons allemaal van harte beterschap !!

Nog meer nieuws: Afgelopen weekend reden de nieuwelingen-meisjes en junioren-dames de Noord Drentse Dorpenomloop, met ook daar hele goede uitslagen. Van de 63 gestartte nieuwelingen-meisjes reden 31  rensters de koers uit. De Wsv Emmen rensters eindigden allemaal bij de eerste 18.

Lieke 3e en behoudt daarmee de leiderstrui in het Healthy Ageing Klassement, Rose 15e, Sanne 17e en Marlies 18e. Juniore Yvet werd 33e. Top gedaan allemaal.

Van beide wedstrijden hebben wij foto's voor u met dank aan Inge.

Lees verder

21 mei

de "Wiek op Wiel'n" in woord en beeld.

de "Wiek op Wiel'n" in woord en beeld.

Gisteravond werd in de Wijk het criterium "de Wiek op Wiel'n" verreden, een criterium voor nieuwelingen-meisjes, junioren-dames en dames.

Hieronder vindt u een verslag incl. foto's van Fred én een fotoreportage van Inge. Bedankt allebei !!

Lees verder

15 mei

Marianne Vos Classic: Drents onderonsje !!

Marianne Vos Classic: Drents onderonsje !!

Zaterdag 13 mei werd in Wijk bij Aalburg de Marianne Vos Classic verreden. Een wedstrijd die ook meetelt voor de leiderstrui in het Healthy Ageing Klassement. De nieuwelingen-meisjes van Team Drenthe deden weer van zich spreken: 1e werd Maike van de Meteoor en 2e werd Lieke van Wsv Emmen. Lieke behoudt hiermee de leiderstrui. Marlies, Rose en Sanne reden zich, ondanks de betrokkenheid bij een valpartij, sterk terug met mooie uitslagen.

Juniore Yvet kwam in Wijk bij Aalburg ook aan de start, zij werd 46e.

Lees hieronder het verslag van de ploegleider van de Meteoor die in de neutrale wagen mee reed in de nieuwelingen-meisjes koers.

Lees verder

30 april

Marion Gödde meisjesronde, verslag en foto's.

Marion Gödde meisjesronde, verslag en foto's.

Afgelopen zaterdag reden Yvet, junioren-dame, en Karlijn en Sanne, nieuwelingen-meisjes, de Marion Gödde meisjesronde in Dordrecht. Hoe één en ander verliep leest u in het hieronder staande verslag. Ook is er een mooie foto-reportage van de wedstrijden.

Dank aan Inge voor de bijdrage.

Lees verder

28 april

Koningsronde 2017, verslag en foto's !

Koningsronde 2017, verslag en foto's !

Traditioneel wordt op 27 april in Beilen de Koningsronde georganiseerd. Voor Wsv Emmen veroverden Bjarne en Lieke ieder een podiumplaats. Bjarne werd 1e in cat.7 en Lieke 2e bij de dames amateurs/jun.vr./nwl.meisjes en Sterre werd 3e in de cat. 1 meisjes !!

Ook clubfotograaf Fred was naar Beilen afgereisd om een en ander weer vast te leggen in woord en beeld.  Tevens heeft Inge foto's gemaakt van de wedstrijden. Bedankt allebei!!

Klik op 'lees verder" voor het verslag en de foto's.

Lees verder

24 april

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

We feliciteren Sanne die de winst pakte in de één-daagse  EPZ-Omloop van Borsele. In het kader van Team Drenthe kwamen er 9 Drentse nieuwelingen meisjes aan de start van deze wedstrijd. Namens Wsv Emmen deden mee: Lieke, Marlies, Rose en Sanne. De Meteoor werd vertegenwoordigd door 5 rensters en daarvan pakte Berit de 3 plek. Dus 2 Drentse dames op het podium. Het hele team presteerde prima: in de einduitslag liefst 7 dames bij de eerste 32. Top gedaan allemaal !!

Ook Team Drenthe Junioren dames en Elite/Belofte reden de EPZ-Omloop van Borsele. Met daarin ook een bijdrage van Wsv Emmen: Yvet reed mee bij de Junioren dames en Floor bij de Elite/Belofte dames. 

Klik op "lees verder" voor de fotoreportage en de uitslagen.

Met dank aan Henk van de Meteoor voor de foto's .

Lees verder

17 april

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

De foto's en het verslag van de afgelopen zaterdag verreden "Omloop door het land van Kleine Hein" zijn binnen . 

Hieronder leest u het verslag en vindt u de foto's van Fred en Inge. Veel kijk- en leesplezier!!   Fred en Inge bedankt voor jullie bijdrage.

Lees verder

16 april

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

En zo is de Kleine Hein alweer voorbij. We hebben mooie wedstrijden gezien mede veroorzaakt door de wind. Met mooie winnaars. Het geel van de Healthy Ageing klassement bleef om de schouders van onze WSV Emmen renster Lieke Nooijen na winst bij de nieuwelingen meisjes. Nieuweling Joost reed een geweldige wedstrijd en finishte in de top 10, hij werd 9e. Van harte gefeliciteerd.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso