28 april

Koningsronde 2017, verslag en foto's !

Koningsronde 2017, verslag en foto's !

Traditioneel wordt op 27 april in Beilen de Koningsronde georganiseerd. Voor Wsv Emmen veroverden Bjarne en Lieke ieder een podiumplaats. Bjarne werd 1e in cat.7 en Lieke 2e bij de dames amateurs/jun.vr./nwl.meisjes en Sterre werd 3e in de cat. 1 meisjes !!

Ook clubfotograaf Fred was naar Beilen afgereisd om een en ander weer vast te leggen in woord en beeld.  Tevens heeft Inge foto's gemaakt van de wedstrijden. Bedankt allebei!!

Klik op 'lees verder" voor het verslag en de foto's.

Lees verder

24 april

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

We feliciteren Sanne die de winst pakte in de één-daagse  EPZ-Omloop van Borsele. In het kader van Team Drenthe kwamen er 9 Drentse nieuwelingen meisjes aan de start van deze wedstrijd. Namens Wsv Emmen deden mee: Lieke, Marlies, Rose en Sanne. De Meteoor werd vertegenwoordigd door 5 rensters en daarvan pakte Berit de 3 plek. Dus 2 Drentse dames op het podium. Het hele team presteerde prima: in de einduitslag liefst 7 dames bij de eerste 32. Top gedaan allemaal !!

Ook Team Drenthe Junioren dames en Elite/Belofte reden de EPZ-Omloop van Borsele. Met daarin ook een bijdrage van Wsv Emmen: Yvet reed mee bij de Junioren dames en Floor bij de Elite/Belofte dames. 

Klik op "lees verder" voor de fotoreportage en de uitslagen.

Met dank aan Henk van de Meteoor voor de foto's .

Lees verder

17 april

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

De foto's en het verslag van de afgelopen zaterdag verreden "Omloop door het land van Kleine Hein" zijn binnen . 

Hieronder leest u het verslag en vindt u de foto's van Fred en Inge. Veel kijk- en leesplezier!!   Fred en Inge bedankt voor jullie bijdrage.

Lees verder

16 april

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

En zo is de Kleine Hein alweer voorbij. We hebben mooie wedstrijden gezien mede veroorzaakt door de wind. Met mooie winnaars. Het geel van de Healthy Ageing klassement bleef om de schouders van onze WSV Emmen renster Lieke Nooijen na winst bij de nieuwelingen meisjes. Nieuweling Joost reed een geweldige wedstrijd en finishte in de top 10, hij werd 9e. Van harte gefeliciteerd.

Lees verder

27 maart

Verslag Gent Wevelgem 2017

Verslag Gent Wevelgem 2017

Gisteren een spannende dag voor de 3 nieuwelingen meisjes Sanne, Rose en Lieke en juniore Yvet ! Meedoen aan Gent Wevelgem samen met de Drentse rensters van Peddelaars en de Meteoor.

Lieke schreef er een verslag over:

Lees verder

26 maart

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Gisterochtend vroeg reisde een grote groep Drentse rensters, junioren én nieuwelingen, naar België om samen met hun begeleiding een deel van het parcours te gaan verkennen voor de wedstrijd  Gent - Wevelgem van vandaag. De junioren-dames rijden de wedstrijd namens Team Drenthe en de nieuwelingen-meisjes rijden namens de Meteoor,de Peddelaars en Wsv Emmen. Voor Wsv Emmen komen uit: Yvet bij de junioren en Sanne, Rose en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes. We wensen de Drentse meiden heel veel plezier en succes !!!!! 

We hebben mooie foto's van de parcoursverkenning met dank aan Bert en Inge. (klik op lees verder)

Lees verder

11 maart

Lieke wint in Strijen !

Lieke wint in Strijen !

Na het trainingsweekend van de Team Drenthe Nieuwelingen-meisjes  van vorige week stond vandaag de 1e echte wedstrijd op het programma: de Omloop van Strijen, een koers over 50 km. De Wsv Emmen nieuwelingen reden hun eerste wedstrijd boven verwachting met zeer goede uitslagen. Winnares werd Lieke van Wsv Emmen en tweede werd Maaike van de Meteoor.  Een Drents onderonsje dus !

Door deze overwinning draagt Lieke nu de leiderstrui in het Healthy Ageing Tour-klassement.  Op zaterdag 15 april a.s bij de thuiswedstrijd "Omloop van Kleine Hein" met start en finish op onze eigen thuisbaan zal Lieke dan ook in deze leiderstrui aan het vertrek staan.

Klik op "lees verder"voor alle klasseringen.

Lees verder

6 maart

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

Afgelopen zondag werd  in Assen "TEAM DRENTHE" gepresenteerd. Een mooie samenwerking in het vrouwenwielrennen tussen alle 4 Drentse verenigingen. Een goed voorbeeld hiervan werd echter zaterdag al gegeven toen de Nieuwelingen meisjes van de Meteoor, de Peddelaars en Wsv Emmen samen naar Limburg gingen voor een trainingskamp. Op bijgaande mooie foto ziet u Nieuwelingen meisjes mix !

Klik op "lees verder" voor een mooi verslag van Anniek van het trainingsweekend en voor foto's. Ook vind u hieronder foto's en meer informatie m.b.t TEAM DRENTHE. 

Lees verder

23 januari

NK veldrijden jeugd en finale ICW !!

NK veldrijden jeugd en finale ICW !!

Een druk weekend was het voor de veldrijders; op zaterdag het Nederlands Kampioenschap Veldrijden voor de Jeugd in Appelscha en zondag op hetzelfde parcours de finale van de ICW Wintercompetitie 2016/2017.

Bij de ICW won Anniek bij de Dames/Jun/Nwl de laatste wedstrijd en verdiende daarmee ook de 1e plaats in het algemeen-klassement. De 1e plaats in het ICW algemeen-klassement bij de Jeugd/groep1 wist Maurits te bemachtigen met daarnaast een mooie 2e plaats voor Liam. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Anniek heeft tevens een mooie fotoreportage gemaakt van het Nederlands Kampioenschap in Appelscha. Zeker de moeite waard om te bekijken !! Anniek bedankt.

Klik op "lees verder" voor de foto's en de uitslagen.

Lees verder

17 januari

Volop podiumplaatsen bij cross en op de baan!

Volop podiumplaatsen bij cross en op de baan!

Afgelopen weekend kwamen verscheidene Wsv Emmen renners- en rensters op diverse plaatsen in actie. En met succes, volop mooie ere-plaatsen werden er behaald.

Bij de landelijke cross in Didam werd Marlies 4e. Op zondag bij de ICW cross in Veendam werden bij de jeugd-groep 1 maar liefst 3 podiumplaatsen behaald. Maurits 1e, Luco 2e en Liam 3e !! Bij de Dames/Jun/Nwl werd Anniek 2e en bij de amateurs werd Mark 6e.

En hieronder leest u het verslag van Sanne die brons haalde bij het Nederlands Kampioenschap Sprintomnium na een enerverende wedstrijd. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso